Beszerzés

Távközlésivonal-javítási és -karbantartási szolgáltatások

Távközlésivonal

A Signal Telefontechnika Kft. nyerte – más ajánlattevő mellett – összesen 47.244.094 forintos ajánlatával a „Távközlésivonal-javítási és -karbantartási szolgáltatások” elnevezésű eljárást, amit a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal írt ki, az alábbi tartalommal.

Távközlési és informatikai gyengeáramú alrendszerek folyamatos üzemképességének biztosítása érdekében azok szükség szerinti javítása és a meglévő alhálózatok, hálózati elemek átalakítása, módosítása, esetleg bontása olyan módon, amely megfelel a Honvédelmi Minisztérium vonatkozó üzemeltetési irányelveinek.

A Magyar Honvédség központilag biztosított híradó és informatikai szolgáltatásainak katonai szervezetek részére történő biztosításának, állandó rendelkezésre állásának egyik alapfeltétele az objektumok helyi híradó és informatikai alhálózati infrastruktúrájának kiesésmentes üzemeltetése.

Az alközponti hálózat javítási és átalakítási munkálatai:

— Rack szekrények kialakítása

— Átalakítási és bontási feladatok

— Alépítmények karbantartása

— Javítási tevékenységek

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A szerző nem vállal felelősséget a közzétett hiperhivatkozások tartalmáért, azok, vagy a beszerzési eljárás esetleges megváltozásáért. A szerző nem nyújt jogi vagy pénzügyi, közbeszerzési tanácsadást, továbbá nem vállal felelősséget az jogalappal.hu oldalon megjelenő információk alapján meghozott üzleti, jogi, vagy egyéb döntésekért, illetve azok elmaradásáért.

Forrás: Link

Ajánlott tartalom

Továbbiak:Beszerzés