Beszerzés

Légiforgalmi irányító tanfolyam

Légiforgalmi irányító

Az Entry Point Central Kft. nyerte, összesen 47.820.000  forintos ajánlatával a „Légiforgalmi irányító tanfolyam” elnevezésű eljárást, amit a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal írt ki. Az MH 59. SZD Repülőbázis közös felhasználású repülőtérnek való minősítéséhez szükséges a légiforgalmi irányítást végző személyek további képzése.

A képzést kettő alkalommal, összesen 6 fő részére kell lefolytatni. Egy csoport képzési ideje legalább 5 és legfeljebb 9 hét lehet. Ezen belül az elméleti képzés elvárt időtartama legalább 2 hét és legfeljebb 5 hét, a gyakorlati képzés elvárt időtartama legalább 2 hét és legfeljebb 6 hét.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A szerző nem vállal felelősséget a közzétett hiperhivatkozások tartalmáért, azok, vagy a beszerzési eljárás esetleges megváltozásáért. A szerző nem nyújt jogi vagy pénzügyi, közbeszerzési tanácsadást, továbbá nem vállal felelősséget az jogalappal.hu oldalon megjelenő információk alapján meghozott üzleti, jogi, vagy egyéb döntésekért, illetve azok elmaradásáért.

Forrás: Link

Ajánlott tartalom

Továbbiak:Beszerzés