Beszerzés

Képzési segédanyagok és eszközök

Képzési segédanyagok

Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal közbeszerzési eljárást írt ki „Képzési segédanyagok és eszközök” beszerzése tárgyban. Az ajánlatok vagy részvételi kérelmek benyújtásának határideje: 2019.10.21. 10:00. A beszerzés tárgya: a Mobil lőtér konténer legyen alkalmas a Magyar Honvédség lőkiképzési rendszerében történő felhasználásra, mely alapvetően magába foglalja, a fokozott nagy létszámú, alacsony kiképzettségi szintű személyekkel végrehajtandó igénybevételt.

A létesítmény továbbá legyen alkalmas bárhol és bármikor bizonyos egyéni, tűzpár és kiscsoportos (3-4 fő) lőgyakorlatok végrehajtására. A létesítmény mobilitását a könnyű áttelepíthetőség jellemezze vagy konténerszállító, vagy önhordó szerkezet alkalmazásával a feladatorientált kiképzési feladatok logisztikai biztosíthatósága érdekében. A lőtéri készletnek alkalmasnak kell lennie a magyar honvédségben rendszeresített és alkalmazásba vett minden kézi és marok lőfegyver használatára 9mm-ig.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A szerző nem vállal felelősséget a közzétett hiperhivatkozások tartalmáért, azok, vagy a beszerzési eljárás esetleges megváltozásáért. A szerző nem nyújt jogi vagy pénzügyi, közbeszerzési tanácsadást, továbbá nem vállal felelősséget az jogalappal.hu oldalon megjelenő információk alapján meghozott üzleti, jogi, vagy egyéb döntésekért, illetve azok elmaradásáért.

Forrás: Link

Ajánlott tartalom

Továbbiak:Beszerzés