Külföld

Katonák és kutyák

kutya

Tavaly is írtam arról, hogy az évente megrendezésre kerülő, orosz International Army Games katonai verseny egyik tipikusan PR érzékeny rendezvénye a kutyás verseny. Idén sincs ez másként, a „True Friend” fantázianéven futó kutyás versenyt még Alexander Fomin is meglátogatta.

Ennél fontosabb persze, hogy a média is jelen volt, a kutyás verseny kapcsán például a vietnami VTC Co televízió már a felkészülést is komolyan vette és dokumentálta, az alábbi videó alapján.

A versenyről később egy hosszabb beszámolót is közzétettek, amiben Alexander Fomin egyik ujja bánta a kiskutyákkal való ismerkedést, illetve ha jól látom, akkor egy epic fail jelenet is belefért 1:00-nál, amikor a vizesároknál a katona és a kutya közül csak az egyik lett vizes.

A kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében mindenképp ide kívánkozik, hogy az Egyesült Államokban eközben egy, a katonai szolgálatból hazatérő gazdáját fogadó golden retriever tartja lázban az érdeklődők figyelmét.

Természetesen Kína sem maradhat ki a versengésből egy olyan videóval, amit majdnem bezártam a felénél, mondván, hogy értem én, de mi ez a vásári bemutató, mi ez a furcsa kutya, és mit is látok egyáltalán, amikor az utolsó 15 másodpercben hirtelen minden értelmet nyer, és azóta már nem is érdekel, hogy mi volt az összes többi videóban, együttvéve.

A cikkhez ITT lehet hozzászólni. Ha tetszett, ne maradj le a következőről:

 

Ajánlott tartalom

Továbbiak:Külföld