Beszerzés

HAVARIA laboratórium felépítmény beszerzése

Havaria

A Gamma Műszaki Zártkörű Részvénytársaság nyerte – egyedüli ajánlattevőként – összesen 36.200.000 forintos ajánlatával a „HAVARIA laboratórium felépítmény beszerzése”  elnevezésű eljárást, amit a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal írt ki.

A funkcionális felépítmény az MH HAVARIA mobil laboratórium állománya részére biztosítja a felderítő (detektáló, diagnosztikai) és kiértékelő eszközeinek, illetve speciális egyéni ABV védőfelszereléseinek előírásoknak megfelelő szállítását és elhelyezését. Legyen képes a beépített és hordozható szaktechnikai eszközök beépített áramforrásról, aggregátorról és külső áramforrásról történő üzemeltetésére. Továbbá kialakítása biztosítsa két fő részére a mérési eredmények azonnali kiértékeléséhez szükséges klimatizált (fűthető/hűthető) munkateret.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A szerző nem vállal felelősséget a közzétett hiperhivatkozások tartalmáért, azok, vagy a beszerzési eljárás esetleges megváltozásáért. A szerző nem nyújt jogi vagy pénzügyi, közbeszerzési tanácsadást, továbbá nem vállal felelősséget az jogalappal.hu oldalon megjelenő információk alapján meghozott üzleti, jogi, vagy egyéb döntésekért, illetve azok elmaradásáért.

Forrás: Link

Ajánlott tartalom

Továbbiak:Beszerzés